Help ons

Het “Koop een boot, werk je dood” is een hele uitdaging om met beperkte middelen er toch voor te kunnen zorgen dat we dit prachtige stuk techniek in bedrijf kunnen houden. Elke zaterdag zijn we druk bezig om het schip te behouden. Ook historische schepen moeten voldoen aan de huidige (veiligheids)eisen en roest ligt altijd op de loer...

De “Elke hobby kost geld” stichting kan zichzelf in stand houden door het organiseren van vaartochten met betalende passagiers en mede door deelname aan enkele evenementen. Echter wordt het steeds moeilijker om rond te komen. Alle steun is welkom, in de vorm van donaties, maar ook in goederen, gereedschap, etc.

Wil je ons steunen?

Door donateur te worden kunnen wij er voor zorgen dat we in de vaart blijven. Uw financiële donatie kunt u overmaken op IBAN NL06 INGB 0007 6226 57 tnv Stichting tot Behoud van het Stoomschip.

Voor de grotere onderhoudsbeurten en de resterende restauraties is echter geld en hulp van buitenaf nodig. Hieronder volgt een lijst met sponsoren welke nu en/of in het verleden een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de restauratie van de Elfin, Jacob Langeberg en Scheelenkuhlen.