Help ons

Het “Koop een boot, werk je dood” is een hele uitdaging om met beperkte middelen er toch voor te kunnen zorgen dat we dit prachtige stuk techniek in bedrijf kunnen houden. Elke zaterdag zijn we druk bezig om het schip te behouden. Ook historische schepen moeten voldoen aan de huidige (veiligheids)eisen en roest ligt altijd op de loer...

De “Elke hobby kost geld” stichting kan zichzelf in stand houden door het organiseren van vaartochten met betalende passagiers en door deelname aan enkele evenementen. Echter wordt het steeds moeilijker om rond te komen. Alle steun is welkom, in de vorm van donaties, maar ook in goederen, gereedschap, etc.

Wil je ons steunen?

Elke gedoneerde euro wordt in het onderhoud en behoud van het schip gestoken.

Door de gestegen brandstofkosten en het mislopen van inkomsten tijdens de Corona jaren hebben we het op dit moment financieel erg zwaar. Ook de (verplichte) 40-jarige ketelkeuring heeft er voor gezorgd dat we alle hulp hard nodig hebben.

Voor de grotere onderhoudsbeurten en de resterende restauraties is echter geld, en hulp, van buitenaf nodig. Hieronder volgt een lijst met sponsoren welke nu en/of in het verleden een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de restauratie van de Elfin, Jacob Langeberg en Scheelenkuhlen.

Maak een donatie

Scan de QR-code met de camera app op je telefoon
of ga direct naar iDeal.

Maak een donatie

Scan de QR-code met de camera app op je telefoon
of ga direct naar iDeal.