sep
10

Donateursvaart 2023

Tijdens deze historische dag ervaart u de (waarschijnlijk bekende) Zaanstreek vanuit een heel ander perspectief. Vanaf Wormerveer varen we de Zaan af en zullen we het Noordzeekanaal op varen tot Amsterdam om vervolgens terug te keren naar Zaandam.

Tijdens deze 4-5 uur durende tocht vaart u onder het genot van een hapje en een drankje langs veel (historisch) erfgoed. Het contrast tussen monumentale fabriekspanden, hedendaagse industrie en prachtige huizen laat zien wat een rijkdom de Zaan ons heeft gebracht en nog steeds brengt. Vanaf het water kijkt u vanuit een heel ander perspectief naar waarschijnlijk bekende gebouwen. We varen het Noordzeekanaal op tot het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam en keren dan weer terug naar onze vaste ligplaats, de Havenstraat in Zaandam.

We kunnen maar een beperkt aantal passagiers meenemen, u dient zich vooraf op te geven door een e-mail te sturen naar: meevaren@scheelenkuhlen.nl

Door de sterk gestegen brandstofprijzen bedragen de kosten €45 per persoon.

Let op: We varen af uit Wormerveer en leggen aan in Zaandam. Er zijn auto’s beschikbaar om bijvoorbeeld de chauffeurs terug te brengen naar Wormerveer.

Foto's